AanbiedingenWaarom kiezen voor Symmit?

Werken met internet en computers is in de huidige samenleving essentieel. Omdat deze zaken onmisbaar zijn is het van belang hier zorgvuldig mee om te gaan.

Symmit adviseert u bij aanschaf, maar wij zijn u ook graag van dienst bij problemen.  Onze pro-actieve benadering zorgt ervoor dat problemen grotendeels op voorhand voorkomen worden. Mocht er toch een storing optreden, dan kunt u vanzelfsprekend rekenen op onze snelle respons en service.

Bij ons bent u aan het juiste adres voor nagenoeg alles wat met (kantoor-)automatisering te maken heeft. Wij focussen ons enkel op zaken waar we goed in zijn. Zo kunt u bij ons niet terecht voor een website of applicatie op maat, maar wij kunnen u vanzelfsprekend in contact brengen met specialisten op dit vlak.  

Wel kunt u bij ons terecht voor advies, aanschaf van diverse hardware, software en randapparatuur en het oplossen van storingen in uw pc of netwerk.

Daarnaast leveren wij essentiële internetdiensten zoals ADSL- en glasvezelaansluitingen, web- en emailhosting, domeinnaamregistraties en online backup. Het maakt ons daarbij niet uit of u ZZP’er bent, of wellicht meerdere werkplekken binnen uw organisatie hebt. Symmit is er voor u.

Wij gaan altijd klantgericht te werk, zijn betrouwbaar, flexibel en natuurlijk professioneel. Want automatisering en internet is voor veel bedrijven en mensen inmiddels van levensbelang, en dat beseffen wij maar al te goed.

Aanbiedingen

Aanbieding 1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit vorstok muari veni sempra.

Aanbieding 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit vorstok muari veni sempra.

Bekijk alle aanbiedingen »
Symmit Support »
Online Back-up

Met Online Back-Up van Symmit bent u altijd verzekerd van uw bestanden.
Nu gratis 30 dagen op proef!

Storingen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit vorstok muari veni sempra. »

Vrijblijvend
Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen, stuur ons dan uw verzoek en wij gaan voor u direct aan de slag.

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking of iets anders, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Ziggo Nod32 Microsoft HP Acer Snelstart